Derfor bør dere velge oss

Vi tenker helhetlig fra starten av. Det være seg om du tar kontakt med oss for å få laget en ny logo, en ny nettside, starte med søkemotoroptimalisering av nettsiden din, eller starte en markedsføringskampanje.

Prosessen hos oss starter med å få en struktur. Det være seg å lage et kart over nettstedet ditt, få en oversikt over hvordan din logo skal brukes, finne ut hvilke søkeord som fungerer og ikke fungerer mot din nettside.

Selv om vårt selskap er ungt, er vår erfaring svært moden. Vår webutvikler har laget nettsider siden starten av det kommersielle internettet i midten av 1990-tallet. Nettsidene har blitt søkt opp på alt fra gårsdagens søkemotorer til dagens Google og Bing. Vår grafiske designer har jobbet profesjonelt med merkevarebygging (branding) i ti år. Vår tekstforfatter er tidligere journalist og opptatt av språk. Vår fotograf har også pressebakgrunn.

Når ditt selskap velger oss har dere muligheten til å benytte dere av all den kompetansen dette selskapet har. Vi vil arbeide med ditt produkt til du er fornøyd.