Digital Markedsføring (DiM) er alle typer markedsføring på digitale plattformer. Dette begrenser seg ikke til annonser på Google, Facebook eller YouTube. Vi ser også på hvordan du presenterer deg og ditt selskap eller forbund på alle sosiale medier samt i blogger.

Digital Markedsføring er et samlebegrep for all markedsføring som foregår på elektroniske enheter. Dette gjelder smarttelefonermobiltelefonerpc-er og spillkonsoller. Markedsføringen kan forgå med bruk av søkemotorer, sosiale medier, e-post og reklamebanner på nettsteder.

Vi kan bistå dere med planlegging av deres digitale markedsføringskampanje, lage tekst-annonser eller video-annonser på YouTube.

Blogging som digital markedsføring

Det er ikke alle som tenker over det, men blogging er faktisk en viktig markedsføringskanal. Vi har fulgt flere selskaper innen vår bransje som har enten blogget, laget podcast eller begge deler. Dette har ført til at deres selskap sitter langt framme i vår bevissthet.

Det er fornuftig med en jevn oppdatering av selskapets blogg. Derfor kan vi hjelpe dere med å lage publiseringsplaner slik at denne markedsførings-kanalen fungerer optimalt.

Dere kan også rådføre dere med oss om ulike temaer for bloggen til deres selskap.

Dersom deres selskap skulle ønske å starte en podcast, samarbeider vi med noen firmaer som kan levere tjenester innen dette området.

DiM er for mange ganske fersk kunnskap for mange. Det er fort gjort å bruke mer enn budsjettert. Vi kan hjelpe dere med å sette opp budsjett og følge med på kampanjen.

Det er naturlig å se på DiM sammen med søkemotoroptimalisering. Dette fordi dere ved å optimalisere nettstedet for treff i søkemotorene også gjør dette for annonsering.

Linker

Her er noen linker til de ulike markedsføringsplatformene: