Webutvikling

Webutvikling illustrasjon

Inside Creative utvikler websider for små og store selskaper. Vi bruker i første omgang WordPress til dette, men kan også lage din løsning fra bunnen av. Vår utvikler har produsert nettsider i mer enn 20 år.

Vi ønsker å være det foretrukne web byrået for små og store selskaper som trenger en webside. Dersom dere velger oss til å gjøre utvikling av deres nettsted vil vi gjøre det vi kan for å få deres organisasjon så synlig som mulig på nettet. Vår visjon er å gjøre våre kunder synlige.

Den første websiden vi utviklet for en kunde skjedde på slutten av 1990-tallet. Kunden var Café Guiden og var et nettsted med mer enn 100 sider som alle ble laget manuelt. Siden den gang har vi utviklet dynamiske nettsider for kunder i ulike bransjer.

Fordi vi har vært med siden starten, har vi sett trender komme og gå. Vi følger med på disse slik at vi til en hver tid kan anbefale hva som er mest moderne akkurat nå.

Bygger ditt eget WordPress theme

Inside Creative bygger websider fra bunnen av. Vi bruker i hovedsak WordPress. Vi kan bruke andre løsninger også, men i de fleste tilfeller vil WordPress gjøre jobben for deg. For deg betyr det at sidene ofte blir raskere enn hvis vi hadde brukt en mal eller mal-plugins som finnes for WordPress.

Fordi vi har vært med så lenge, har vi testet ulike publiseringssystemer. Vi har endt opp med å bruke WordPress som vårt foretrukne system. Dette etter å ha vurdert Joomla, EzPublish (Norsk) og Drupal.

For profesjonelle aktører som skal i gang med en nettavis anbefaler vi Superdesk fra Sourcefabric kombinert med enten en spesialløsning vi kan utvikle for dere, eller en avis-inspirert mal vi kan utvikle for dere. Superdesk brukes av flere store nyhetsbyråer rundt om i verden, blant annet norske NTB.

Helhetlig webutvikling

Når vi bygger nettsider for våre kunder tenker vi helhetlig – hva skal du kommunisere til dine kunder/besøkende. Hvilke søkeord skal føre til økt trafikk på din nettside. Hvilke sider skal annonser på Google og tilsvarende søkemotorer treffe på ditt nettsted.

Utseendemessig er det viktig at ditt nettsted ikke skiller seg fra hvordan ditt selskap markedsfører seg utad.

Vi bruker vår lange erfaring når vi utvikler deres nettside.

Teknologier vi bruker er:

PHP (Laravel / WordPress), Microsoft .Net (C#/VB.Net), SQL-databaser (MS SQL, MariaDB/MySQL), Søketeknologier (Elastic Search), Cache-løsninger (Redis) bare for å nevne noe.

Inside Creative holder til i flotte kontorlokaler i Mysen i Indre Østfold kommune i Viken fylke i Norge. Herfra betjener vi kunder fra hele verden.