Slik jobber vi

1

Onboarding

Vår prosess starter alltid med et møte hvor vi lærer dere å kjenne, snakker om deres drømmer og visjoner om hva nettsiden skal gjøre for deres organisasjon, hvilke funksjoner nettsiden trenger og mer.

Vi bruker tid på ord og uttrykk som dere ønsker at de som skal finne og bruke nettstedet deres benytter seg av når de søker etter deres produkter eller tjenester.

2

Planlegging

Neste steg i prosessen er å lage et nettsidekart som vil vise oss og dere strukturen på nettsiden.

Selv om denne delen av prosessen ikke viser hvordan siden kommer til å se ut til slutt, er den viktig med tanke på hvilke sider som vil trenge ulikt innhold og funksjoner.

3

Design

Med deres søkeord, mål, visjoner og et nettstedkart på plass går vi i gang med grove skisser av nettstedet. Denne prosessen viser hvilke sider som trenger bilder, og hvilke sider som ikke gjør det.

På dette steget lager vi prototyper av deres nettsted. Her får dere virkelig se hvordan nettstedet skal være. Vi lager tre ulike prototyper hvor vi til slutt går videre med den stilen dere velger.

4

Utvikling

Utvikling av nettsiden starter på dette steget. Fordi vi allerede har avdekket deres behov, mål og visjoner for nettsiden, og fordi vi har designet mesteparten uten å gjøre noen form for utvikling, så er erfaringen at utviklingen går noe raskere enn uten alle de foregående stegene.

Og fordi dere allerede har valgt hvordan ulike sider skal se ut, er det få endringer som kommer underveis i denne delen av utviklingen av nettsiden.

5

Optimalisering og innholdsproduksjon

Vi sikrer at deres nye nettside følger standarder og siden er søkemotoroptimalisert.

Vi arbeider med dette fram til nettsiden tilfredsstiller deres behov.

6

Publisering

Publisering av nettsiden er det siste steget. Vi legger siden bak innlogging slik at det kun er dere som kan se siden.

Erfaringsmessig skal det å sette nettsiden i produksjon være problemfritt, men noen ganger kan oppsettet hos leverandøren av webhotell eller server være annerledes noe som kan føre til justeringer.