Byggmestrene Knudsen og Askautrud

Byggmestrene Knudsen og Askautrud trengte ny nettside etter å ha endret profil. Vi hjalp byggmesterfirmaet med utvikling av den nye siden.

Byggmesterselskapet bruker nettsiden til å markedsføre sine tjenester. Derfor var det viktig med en god struktur og fin flyt slik at ikke de som besøker siden mister interessen.

Byggmestrene Knudsen og Askautrud (BKA) bygger hus og hytter fra Norgeshus i tillegg til mange andre oppgaver som er naturlig for en tømrerbedrift.

Sammen med kunden hentet vi inspirasjon fra flere nettsteder. Resultatet ble som dere ser på siden her, og kunden er strålende fornøyd.

Byggmestrene Knudsen og Askautrud
Byggmestrene Knudsen og Askautrud hadde behov for å vise fram hus de har bygget for sine kunder, og også hus de ønsker å bygge.

Kundereisen

Sammen med kunden lagde vi et nettstedkart, en skisse og til slutt et design. Det er ikke uvanlig at det blir noen runder på designstadiet. Samtidig er det bedre at det kommer på dette stadiet enn i utviklingsfasen – da tar prosessen nemlig mye lenger tid.

Den forrige nettsiden til Byggmestrene Knudsen og Askautrud brukte også WordPress. Vi valgte derfor å bruke samme plattform.

Hvordan bygget vi siden

Nettsiden til Byggmestrene Knudsen og Askautrud er laget med bruk av WordPress som utgangspunkt.

Vi har utviklet et eget Theme for byggmestrene og flere små plugins.

Alt er gjort for å gjøre det enklere og mer effektivt for byggmestrene å legge ut nytt innhold på siden.


Bestill en gratis konsultasjon

Ønsker du å nå ut til flere kunder gjennom din nettside?

Bestill en 30 minutter samtale med oss.
Dette er vår mulighet til å forstå din virksomhet, dine behov og dine mål. Hvis du ønsker å bestille konsultasjon, fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt for å avtale tid.