Trond Husø lager hjemmesider i Inside Creative.

Innhold til hjemmeside

Sliter du med å få til innholdet på bedriftens hjemmeside?

Som mangeårig journalist har jeg kunnskapen og erfaringen som skal til for å skrive gode tekster.

Hjemmesiden er din bedrifts viktigste brikke i markedsføringen. Dette forstår jeg og har dette med oss når jeg arbeider med innhold på deres hjemmeside. Når jeg arbeider med innhold setter jeg oss godt inn i produktene eller tjenestene til kunden. Denne innsikten, samt forståelsen av hvilken oppgave hjemmesiden har i markedsføringen av bedriften, er viktig når vi sammen med kunden arbeider med tekst.

Jeg har også søkemotorene i bakhodet når vi skriver. Da tenker jeg ikke på teknologien, men på hvilke ord de som søker etter varer/tjenester som deres bedrift tilbyr.

Ord kundene deres bruker

Selv om teksten kunne gått rett inn i en novelle, og bildene er kunstneriske, hjelper det lite dersom ingen finner siden. Hvis dere bruker andre ord enn deres kunder blir dere vanskelig å finne.

Dette er noe jeg arbeider mye med når jeg arbeider med mine kunder. «Stammespråk» kaller jeg ord og uttrykk som bedrifter bruker internt som bare de forstår, eller som er sjargong i bransjen. Det er kanskje vel og bra, men når folk utenfor bransjen søker etter hva din bedrift kan tilby, er det lurt å bruke ord som kundene bruker.

Journalistisk bakgrunn

Jeg har bakgrunn som journalist hos Norsk Telegrambyrå (NTB), Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og flere lokalaviser i Norge.

Denne kunnskapen og erfaringen benytter jeg meg av når jeg skriver tekster til hjemmesider. Søkemotorene vil helst at tekster på hjemmesider skal være bygget opp på samme måte som en nyhetsartikkel. Det betyr at det viktigste kommer først.

Dette sier våre kunder

Vårt kontor, Envac AS i Norge har anlitat Trond Husø hos Inside Creative AS för att framförallt vidareutveckla och uppdatera vår norska hemsida, envac.no. 

Trond är mycket kompetent i att arbeta med content, han har stor erfarenhet av hemsidor och publiceringsverktyget WordPress. Hög nivå av kunnighet inom SEO och dess relevans vilket är A och O för att öka företagets synlighet. Jag som webbredaktör på Envac i Sverige har haft stort utbyte, ett gott samarbete och stöd av Trond i arbetet med den norska hemsidan. Han är kreativ, effektiv och lätt att samarbeta med samt att han har en god humor.

Lotta Walldoff, Webbredaktör, Envac Sverige

Fyll ut skjemaet under dersom du har behov for innhold.