Vår historie

Inside Creative AS ble opprettet i 2020, men er en videreføring av foretaket til daglig leder Trond Husø. Han tok med seg alle sine kunder og kontakter inn i det nye selskapet.

Trond Husø har drevet med webutvikling, grafisk design, fotografering og tekstproduksjon siden slutten av 1990-tallet. Hans første nettside for en kunde var Café Guiden som var en nettside bestående av mer enn 100 rene html-sider som alle måtte oppdateres og lages manuelt. Dette var før PHP og andre teknologier gjorde det mulig å lage dynamiske nettsider med en publiseringløsning.

Siden den gang har han laget nettsiden til utstedet Fugazi, BMX-magasinet Spokesmen, BMX-organisasjonen Norsk Organisasjon for Tricksykling (NOT), Nyhetsgrafikk.no (publiseringsløsning), første versjon av Norske sportsjournalisters forbund og mer. Han har også laget tekniske løsninger for andre kunder.

Foruten å drive med tekniske ting tar Trond Husø også bilder, skriver tekster, optimaliserer nettsteder opp mot søkemotorer og ellers alt annet som selskapet driver med.

Han sto også bak det første (og så langt det eneste) norske BMX-bladet – Spokesmen.

Grafisk designer Jacob Leslie tok også med seg sine kunder og kontakter inn i selskapet. Han har en master-utdannelse fra England og har gjort flere store jobber for selskaper på fotball-øya.

Foruten å ha et kritisk design-øye tar Jacob Leslie også bilder, og han er ansvarlig for engelsk tekst på nettsider for utenlandske kunder.