Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering illustrasjon

Søkemotoroptimalisering er ikke noe vi gjør en gang, men noe vi gjør med jevnlige mellomrom. Søkemotorselskapene gjør flere tusen endringer i sine algoritmer hvert år og vi gjør det vi kan for å følge med på disse.

Det er viktig at søkemotoroptimalisering ikke blir noe som gjøres tilfeldig og på slump. Nettopp derfor har vi denne prosessen med når vi utvikler nettsider for våre kunder. Å bygge et nettsted i dag krever mye ressurser og tid. Da er det uheldig at produktet, ditt selskap eller din organisasjon ikke blir funnet av søkemotorene.

For noen år siden fikk vi i oppdrag å optimalisere nettsiden til The Anti-Doping Database. Det viste seg at nettstedet ikke dukket opp på de mest naturlige søkene. Etter at vi hadde arbeidet med nettstedet dukker nettsiden nå opp på førstesiden på flere av søkeordene.

Med vår bakgrunn innen teknisk og tekst mener vi at vi har gode forutsetninger for å bistå deres selskap i å bli funnet på nettet. Vår lange fartstid med utvikling av nettsider har gitt oss verdifull informasjon som kommer dere til gode.

Vi kjenner til hvordan nettsteder skal fylles med innhold og søkeord for at deres side skal bli funnet og indeksert av søkemotorene.

Inside Creative bruker kun etiske teknikker når vi optimaliserer deres nettsted. Det er selskaper som bruker algoritmer for å manipulere indekseringen nettsiden.

Disse søkemotorene finnes i dag:

  • Google – har størsteparten av all trafikk
  • Bing – Den nest største
  • Yahoo! – En av de eldste søkemotorene
  • Kvasir – Norsk søkemotor

Ta kontakt med oss for et tilbud om å optimalisere deres nettsted.