Retningslinjer for Informasjonskapsler

Retningslinjer for Informasjonskapsler

Sist oppdatert: 25.08.2023

Velkommen til Inside Creative AS! Disse retningslinjene for informasjonskapsler forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på nettstedet vårt. Ved å besøke og bruke nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler i tråd med disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler, vennligst les gjennom informasjonen nøye og vurder å endre nettleserinnstillingene dine i samsvar med instruksjonene nedenfor.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din (datamaskin, nettbrett, mobiltelefon, etc.) når du besøker nettsteder. Disse filene inneholder ofte anonym informasjon og brukes til å forbedre brukeropplevelsen ved å lagre preferanser og nettstedsrelatert informasjon.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner, inkludert:

  1. Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er essensielle for at nettstedet skal fungere skikkelig. De lar deg navigere på nettstedet og bruke funksjonene.
  2. Analytiske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet. Vi samler inn anonymisert informasjon om antall besøkende, sidene de besøker, og hvordan de navigerer gjennom nettstedet. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse og brukervennlighet.
  3. Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valg du har gjort (som språkvalg eller brukernavn) og gir forbedret funksjonalitet og mer personlig tilpasning.
  4. Tredjeparts informasjonskapsler: Noen av våre samarbeidspartnere kan også bruke informasjonskapsler på nettstedet vårt. Disse tredjepartene inkluderer sosiale medieplattformer og analyseverktøy. Vennligst les deres personvernregler for mer informasjon om hvordan de bruker informasjonskapsler.

Administrere informasjonskapsler:

Du har muligheten til å kontrollere og begrense bruken av informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine. Her er noen nyttige lenker som viser deg hvordan du kan gjøre dette i de mest brukte nettleserne:

Vær oppmerksom på at begrensning av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet og noen av tjenestene vi tilbyr.

Endringer i retningslinjene:

Disse retningslinjene for informasjonskapsler kan oppdateres fra tid til annen. Vi anbefaler derfor at du sjekker denne siden med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre informasjonskapsler eller personvernpraksis, vennligst kontakt oss på kontakt@insidecreative.com.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler i tråd med disse retningslinjene.

Takk for at du besøker Inside Creative AS!