Marianne Bakkejord

Ledercoachen Marianne Bakkejord trengte å få oppdatert den gamle nettsiden til Veiledningshuset.

Den gamle siden hadde et gammel utseende og en del utfordringer som Marianne Bakkejord ikke ønsket lenger.

Målet var en hjemmeside som fortalte hvordan ledercoachen fra Oslo hjelper sine kunder.

Veiledningshuset Marianne Bakkejord driver med coaching av ledere og har mange spennende oppdrag. I tillegg driver Bakkejord med gestaltterapi for privatkunder.

Den nye nettsiden har som mål å tiltrekke seg nye kunder, fortelle om tjenestene til selskapet og hvordan coachen arbeider. Det er også viktig å fortelle besøkende hvilke kunder selskapet arbeider med eller har arbeidet med.

Og sist, men ikke minst – nettsiden skulle være enkel å administrere.

Da jeg trengte oppdatert hjemmeside, valgte jeg Inside Creative. De forsto raskt hvilke behov mitt firma trengte for løsninger på nettsiden. Gjennom hele prosessen har vi hatt god kontakt. Mine innspill og tilbakemeldinger ble tatt seriøst og eventuelle enderinger ble utført på en effektiv måte.

Resultatet er blitt en elegant og brukervennlig nettside. Firmaet er svært hyggelig å jobbe med. Jeg er meget fornøyd med sluttproduktet og anbefaler Inside Creative til alle som trenger ny nettside.

Marianne Bakkejord, Veiledningshuset

Kartlegging og inspirasjon

Vi hadde flere lange samtaler med oppdragsgiveren slik at vi fikk kartlagt behov, hvilke nettsider oppdragsgiveren likte og ikke likte. Vi snakket om selskapets konkurrenter og hvordan de jobbet. Var det noe på konkurrentenes nettsider hun likte? Var det noe hun ikke likte?

Oppfølging

Etter leveransen har vi fulgt opp Veiledningshuset med råd og tips, fått oppdragsgiveren i kontakt med leverandører av andre tjenester vi ikke leverer og mer.


Bestill en gratis konsultasjon

Ønsker du å nå ut til flere kunder gjennom din nettside?

Bestill en 30 minutter samtale med oss.
Dette er vår mulighet til å forstå din virksomhet, dine behov og dine mål. Hvis du ønsker å bestille konsultasjon, fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt for å avtale tid.