Moss Blikkenslagerverksted

Moss Blikkenslagerverksted trengte ny nettside og vi bisto dem med dette arbeidet. Nettsiden er utviklet ved å bruke WordPress som plattform.

Moss Blikkenslagerverksted er som navnet tilsier et blikkenslagerfirma fra Moss i tidligere Østfold kommune.

Kunden tok kontakt med Inside Creative for å få utviklet sin nye nettside. Kunden hadde behov for et nettsted som skulle markedsføre firmaet og presentere selskapets ulike tjenester.

Oppgaven til nettsiden er å få kunder til å bestille taksjekk og på den måten få inn nye kunder. Derfor ligger det en tydelig “call to action” på første del av siden.

Slik jobbet vi

Vi startet prosessen med å lage en skisse for så å lage en prototype. På denne måten fikk kunden se hvordan vi tenkte, og vi fikk tilbakemeldinger på at vi var på rett vei.

Noen justeringer ble gjort her og der.

Slik bygget vi nettsiden

Vi har utviklet nettstedet uten så mange utvidelser (plugins). Som utgangspunkt brukte vi CSS-rammeverket Twitter Bootstrap. Dette for å sikre at nettstedet er responsivt – altså at siden vil se bra ut på alle plattformer.

Kunden er meget fornøyd med nettstedet.

Etter lansering har vi gjort små justeringer på nettstedet. Ettersom kunden har mye å gjøre bistår vi dem også med oppdatering av informasjon.


Bestill en gratis konsultasjon

Ønsker du å nå ut til flere kunder gjennom din nettside?

Bestill en 30 minutter samtale med oss.
Dette er vår mulighet til å forstå din virksomhet, dine behov og dine mål. Hvis du ønsker å bestille konsultasjon, fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt for å avtale tid.