Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon illustrasjon

Innhold er viktig. Uten innhold er ikke ditt nettsted eller din publikasjon så veldig interessant. Vi kan bidra med innholdsproduksjon innen tekst og foto.

Vår tekstforfatter har bakgrunn som journalist hos blant annet Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og Norsk Telegrambyrå (NTB). Han har også jobbet som fotograf hos ANB og vært brukt som frilanser hos Romerikes Blad. Du kan derfor være sikker på at innholdet som blir produsert er av høy kvalitet.

Vi ser på helheten når vi produserer tekst eller foto for dere. Tekstene vil derfor være nøye tilpasset søkemotoroptimaliseringen. Det samme gjelder for bildene som da vil navngis og vil inneholde metainformasjon som passer med siden bildet skal være på.

Vi samarbeider også med flere som kan bistå oss dersom det er annet innhold dere har behov for.

Ta kontakt med oss for tilbud innen innholdsproduksjon. Da vil vi også fortelle mer om hvordan vi jobber.

Om vår tekstforfatter og fotograf

Vår tekstforfatter og fotograf har jobbet som allround-journalist og sportsjournalist i flere norske medier. Han har dekket idrettsarrangementer som Tour de France, Giro d’Italia og flere alpint-VM. Han har også fotografert for Romerikes Blad og andre publikasjoner.

På slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet ga han ut magasinet Spokesmen BMX Magasin som var et nordisk blad for BMX-syklister. Her produserte han mesteparten av innholdet, samt solgte annonser.