Hva er Laravel? Hvorfor og når bruker vi det?

Laravel er et rammeverk for programmeringsspråket PHP. Vi bruker dette rammeverket når vi utvikler større web applikasjoner for kunder.

Et av argumentene for å bruke Laravel, er at teknologien gjør det raskere å utvikle løsninger. Det var nok en av grunnene til at VG – Norges største nettsted – valgte Laravel da de skulle bygge om sin løsning.

Laravel logo

Hva er Laravel? Laravel er et rammeverk for programmeringsspråket PHP og brukes til å utvikle webapplikasjoner. Populariteten til Laravel er økende over hele verden. Rammeverket er utviklet av Taylor Otwell og er åpen kildekode.

Nettapplikasjoner

For vanlige eller relativt enkle hjemmesider bruker vi i hovedsak WordPress. Når kunden skal ha noe helt annet, da drar vi Laravel opp av verktøykassen.

Med Laravel har vi laget relativt enkle løsninger som publiseringsløsninger til større applikasjoner. Vi er også leid oss ut til andre selskaper for å være med i større prosjekter.

Hvem bruker Laravel?

Det er flere store selskaper som bruker Laravel. I Norge er VG kanskje den mest kjente, men du trenger ikke å være en stor bedrift for å utvikle med Laravel. Vi hjelper for eksempel et mindre selskap med sin hjemmeside som er laget i Laravel.

Internasjonalt er det flere aktører som bruker Laravel. MasterCard er en av disse.

Laravel ble utviklet av amerikaneren Taylor Otwell og ble først utgitt i 2011. Laravel gir utviklere et elegant og effektivt verktøysett for å bygge moderne, robuste og skalerbare webapplikasjoner.

Lei meg inn som din Laravelutvikler

Ta kontakt med meg dersom ditt prosjekt trenger en Laravel-utvikler